Микроблогинг платформата X отказва да показва заглавията на съдържанието, към

...
Микроблогинг платформата X отказва да показва заглавията на съдържанието, към
Коментари Харесай

Социалната мрежа X спря да показва заглавията на материалите от линкове – Илон Мъск харесва това повече

Микроблогинг платформата X отхвърля да демонстрира заглавията на наличието, към което има линк в изявленията. Вместо това към този момент се демонстрира главното изображение на страницата и домейна, към който води връзката.

Нововъведението не беше изненада – Fortune научи за работата по него още през август, а притежателят на X Илон Мъск удостовери, че самодейността „ идва непосредствено от мен “ и „ доста ще усъвършенства естетиката “. Новият формат за издание на линкове се появи със идната актуализация на приложението X за iOS; Ресурсът Verge разгласява сравнителни скрийншоти на остарялата и новата версия на приложението.

Напоследък Мъск предизвиква потребителите да разгласяват повече наличие непосредствено в X, т.е. да усилят ангажираността си към платформата. Алгоритъмът за рекомендации, споделя той, “се пробва да усъвършенства времето, прекарано в X. “ Следователно, линковете би трябвало да притеглят по-малко внимание и потребителите да са „ най-добре обслужвани посредством издание на наличие в разширена форма [директно] на тази платформа. “

Трудно е да се каже до каква степен последната мярка ще помогне за постигането на задачите на Мъск, само че към този момент можем единствено да кажем, че премахването на заглавията на материалите от блока с линкове затруднява на пръв взор оценката на изявленията.

Нека споменем, че от момента на преименуването на Twitter в Х се появиха опасения за завеждане на каузи против компанията на Мъск, заради нарушени права на странични марки.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР