Мики Леви, ръководител на Комитета за държавен контрол на Кнесета,

...
Мики Леви, ръководител на Комитета за държавен контрол на Кнесета,
Коментари Харесай

Израелски депутат иска оставката на Нетаняху

Мики Леви, началник на Комитета за държавен надзор на Кнесета, прикани премиера Бенямин Нетаняху неотложно да подаде оставка, предупреждавайки за икономическа злополука, съобщи „ Джерусалем пост “. Израел е изправен пред икономическа злополука, която може да натовари страната с непоносими задължения за генерации напред, сподели ръководителят на Комитета за държавен надзор в Кнесета Мики Леви.

Той подлага на критика министър-председателя, че дава приоритет на персоналното оцеляване пред благосъстоянието на Израел, заявявайки: „ Той мисли единствено за себе си. Всичките му дейности са предопределени да запазят личното си оцеляване и те надалеч надвишават решенията, които е взел в интерес на страната ". Освен това той твърди, че даже в партията Ликуд има необятно публикувано неодобрение от държанието на Нетаняху, който е предизвикал огромни вреди на партията.

Депутатът от партията „ Йеш Атид “ прикани за основаване на държавна анкетна комисия преди изборите, с цел да проверява незабавно това, което Леви счита за най-големия неуспех в историята на Израел. Според него Нетаняху не може да продължи да бъде министър-председател след неуспех от подобен мащаб.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР