Микел Артета признава, че може да не успее да гледа

...
Микел Артета признава, че може да не успее да гледа
Коментари Харесай

Шефът на Арсенал Микел Артета признава, че LEGO може да провали плановете за гледане на мачове на Манчестър Сити и Ливърпул

Микел Артета признава, че може да не успее да гледа всички оставащи мачове на противниците на Арсенал за купата - тъй като Лего може да надделее над него.

Шефът на " артилеристите " видя своя тим да се издига за малко на върха във Висшата лига с успеха над Лутън Таун в сряда, преди Ливърпул да си върне първото място с успеха си с 3-1 над Шефилд Юнайтед идната вечер. Тези двамата и първенецът Манчестър Сити са разграничени от единствено три точки, като наподобява, че конкуренцията за купата ще се сведе до края.

Артета прекара четвъртъка си вечер, гледайки действието от Анфийлд - както и вълнуващата победа на Челси с 4-3 над Манчестър Юнайтед на Стамфорд Бридж.

„ Гледах по малко и от двете и останах безсънен до късно, тъй като мачът Челси против Манчестър Юнайтед беше брилянтен “, сподели испанецът, говорейки на петъчната си конференция преди конфликта с Брайтън този уикенд. “ Радостно е какво е равнището на лигата и качеството на играчите, които има. "

Вероятно ще и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР