Мика Зайкова е страстна пушачка, видя HotArena.Депутатката от ИТН няма

...
Мика Зайкова е страстна пушачка, видя HotArena.Депутатката от ИТН няма
Коментари Харесай

И на 79: Мика Зайкова пуши като комин

Мика Зайкова е буйна пушачка, видя HotArena.

Депутатката от Има Такъв Народ няма самообладание да завърши служебните си задължения в пленарната зала, с цел да излезе отвън постройката на Народно събрание и да задоволи никотиновия си апетит. Макар да е на достолепните 79 години, Зайкова не се е отказала от нездравословния табиет и пуши като комин. За да се наслаждения изцяло на цигарата тя даже захвърли повърхностно багажа си върху бетонно блокче на жълтите павета.

Насред адската 40-градусова горещина, Мика не се бе скрила на сянка, както предлагат всички експерти на хората в нейната възрастова категория, а се бе изложила на канския зной, до момента в който минувачите край нея се криеха с чадъри от изпепеляващите слънчеви лъчи. След като си изпуши цигарата, персоналният й водач пристигна да я вземе със сив лек автомобил, с цел да не се бута тя из градския превоз. Не е ясно дали самата Мика му заплаща за прехвърлянията или пък нейният шеф Слави Трифонов е поел персонален ангажимент към нея и й е обезпечил автомобил.

Зайкова не може да разчита на единствения си наследник да й оказва помощ в всекидневието, защото той от дълго време е бежанец в Съединени американски щати. Там той е юрист милионер и е женен за известна тв журналистка. Двамата имат дъщеричка Джойс, която е огромната наслада на баба си Мика. Заради напечената политическа конюнктура обаче Зайкова от месеци не е пътувала и се вижда с околните си единствено през камерата на телефона, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР