Мижав интерес“ е заглавието на най-новата песен на естрадната легенда

...
Мижав интерес“ е заглавието на най-новата песен на естрадната легенда
Коментари Харесай

Скандалът става все по-голям: Панайот Панайотов готви голям удар на Кичка!

" Мижав интерес “ е заглавието на най-новата ария на естрадната легенда Панайот Панайотов, разкри пред " Телеграф “ самият той.

Музикантът ще я показа предпремиерно на пристанището в Бургас на 7 август.

Тогава е концертът на " Дийп зоун проджект “ с всичките им вокалисти през годините.

Момчето, което приказва с морето, ще им бъде специфичен посетител, защото точно фронтменът на групата Диан Савов е създател и продуцент на парчето.

Шоуто е част от Спейс мюзик фестивал, в който вземат участие и други музикални митове като " Джипси Кингс “, Бони М, Шаги и Араш.

" Аз съм записал към този момент моите вокали, само че песента още се работи и по тази причина не мога да ви изтъквам част от текста. На 23 август ще снимаме видео в София, в студио, което е професионално, не е мижава самоинициатива. А Ник Тодоров е уредникът на фестивала, страховит е и няма проблеми нито с хонорара ми, нито с пътните “, съобщи още Панайот Панайотов.

Той засяга абсурда с колежката си Кичка Бодурова, която отхвърли да му заплати 272 лева за бензин, с цел да взе участие в нейния концерт в Летния спектакъл в Бургас.

Именно от абсурда се роди и най-актуалната фраза " Мижав интерес “, надделяла миналогодишния победител " Секи самичък си преценява “.

Панайот обаче няма да изпее новата си ария на концерта пред НДК в София на 10 август, защото публично тя ще излезе есента.

" В кино " Кабана “ ще съм с китариста на " Дийп зоун “ – Дани, ще стартираме с акустичен сет международни евъргрийни, а след това ще продължа с моите златни шлагери “, издаде още пред " Телеграф “ артистът.

Той ще извърши и класиката " Искаш огън да ти дам “, която отхвърли на Кичка. Вероятно, с цел да я подразни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР