Михаил Билалов, познат и като Джаро от хитовия сериал Под

...
Михаил Билалов, познат и като Джаро от хитовия сериал Под
Коментари Харесай

Ето я голямата дъщеря на Михаил Билалов

Михаил Билалов, прочут и като Джаро от хитовия сериал " Под прикритие ", е горделив и благополучен татко. Голямата му щерка Данае-Анна, която живее във Франция, е прекарала Коледа и Нова година в България, а артистът самичък се похвали в Instagram.

56-годишният водещ на " Стани богат " показа няколко фотоси в обществената мрежа, на които театралничи с дъщеря си. Двамата са посетили родното Черноморие, а също Бузлуджа.

На различен кадър Михаил е в компанията на Данае-Анна и сегашната си другарка Ваня Николова. Тя е един от най-хубавите ни сценаристи, създател и продуцент на шоуто " Тройка късно ", на предаването " Сблъсък " и други Работила е за " Под прикритие ", " Връзки " и " Истината за група Жигули ", в които взе участие самият Михаил Билалов.

За момента двамата не обмислят публично да узаконят връзката си. Преди време тя изясни: " Не одобрявам булчинските бели рокли и изобщо женитбите, както ги схващат българите. Това не ми е по усета ".

Актьорът има още една щерка - Олга, от някогашната си брачна половинка Санае, която е японка. Те живеят в Париж, по тази причина преди той доста постоянно пътуваше до Франция, където в действителност са се срещнали около общата си пристрастеност към айкидото.

Още от ШОУБИЗНЕС:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР