Михаил Билалов е загърбил най-големия си порок - чашката. Бившият

...
Михаил Билалов е загърбил най-големия си порок - чашката. Бившият
Коментари Харесай

Михаил Билалов пребори най-големия си порок - страстта към чашката

Михаил Билалов е загърбил най-големия си недостатък - чашката. Бившият водещ на „ Стани богат ” не е близвал алкохол повече от година. До преди няколко лета артистът се мъчел от алкохолна взаимозависимост, която съумял да пребори едвам неотдавна, научи „ Уикенд ” от негови сътрудници.

Хора от екипа на „ Под прикритие ” настояват, че екранният Джаро няколко пъти се снимал в сериала на Българска национална телевизия много почерпен. Талантливият артист постоянно ходел на фотоси устойчиво накиснат и лъхал на сътрудниците си на водка. Звездата не се тормозил от любовта си към чашката и запивал с часове, а след това отивал непосредствено на фотоси.
Нещо сходно по време на фотосите на паметните серии за мафията правил и Мариан Вълев, който изигра знаковата роля на бандита Куката. Двамата с Мишо Билалов ходели на работа съществено почерпени, като Куката добавял и разнообразни други вещества, описват източниците ни. Веднъж обстановката била много сериозна и режисьорът даже отсрочил с няколко часа фотосите, с цел да може звездите да са по-свежи и подготвени за пред камера.

Едва през последната година Билалов е изцяло „ чист ” и не пипа чашата, настояват от обкръжението му. Амбициран, геният си наложил ембарго на алкохола и изхвърлил всичко друго от вода и фреш от вкъщи си. Абстиненцията му била сложна, само че през днешния ден към този момент 55-годишният мъж пиел извънредно рядко и единствено с мотив.

Джаро в никакъв случай не е признавал даже и пред приятелите си, че е подвластен от спиртните питиета, само че в последна сметка се взел в ръце и се откъснал от лапите на алкохола. „ Преди време той стартира да усеща здравословни проблеми от наливането с уиски. Черният му дроб беше зле и лекарите споделиха, че в случай че не вземе ограничения, може да има съществени проблеми ”, издават от обкръжението на артиста. Мишо Билалов заобичал чашката още по време на престоя си в Париж, където отпътува след извоювано място за актьорски стаж в тамошна консерватория. Билалов се завърна у нас поради сериала „ Под прикритие ” и остана в родината си. Той се разведе със брачната половинка си японка, от която има две деца, а преди седмица сценаристката Ваня Николова публично призна, че е дамата до него.

Същевременно Михаил Билалов към този момент е в най-хубавата си форма. Актьорът се завръща на дребния екран като водещ на играта „ Стани богат ”. Както „ Уикенд ” пръв писа, викторината ще тръгне в ефира на Би Ти Ви до няколко месеца.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР