Михаела Тодорова е на истанбулско приключение и личи, че в

...
Михаела Тодорова е на истанбулско приключение и личи, че в
Коментари Харесай

Истанбул е в краката ѝ: Михаела Тодорова показа пищни форми в секси корсет

Михаела Тодорова е на истанбулско премеждие и проличава, че в багажа е поставила единствено секси тоалети. Плеймейтката показа нова фотография в Instagram, която бе видяна от много турски почитатели на изящната женска хубост. Именно консуматори от Турция са едни от най-активните в мненията, сипещи се към фотото. 

Красавицата е заложила на черен корсет, който наподобява много стегнат и се надяваме, че не е имала проблеми с дишането. Иначе миската не пропуща да покаже огромните си гърди, с които би разсеяла всеки. Защо обаче Михаела е в Истанбул? В последно време родните звезди постоянно отскачат до града, където се подлагат на разнообразни пластични корекции. Не е ясно дали Михаела е там за корекции, или е единствено за шопинг и дегустация на ориенталски вкусотии, само че е реалност, че всеки мъжки взор е прикрепен в нея.

Виж още: Порно звезда съжали за големите импланти в гърдите си: " Беше ми доста зле. Мислех, че ще умра "  

Не бихме се изненадали, в случай че въпреки всичко Михаела е там за някоя разкрасителна процедура. Гърдите, устните и нослето, явно, нямат потребност от смяна, само че може да е в Истанбул и за нещо напълно друго, като... бразилско дупе. Всичко това обаче е единствено в областта на догатките и не може да се твърди, че Тодорова ще се подлага на корекции.

Виж още: Hentai, трансджендър, MILF: Какво се гледаше най-вече в Pornhub през годината? 

Изображение: https://www.instagram.com/mihaelaatodorova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР