Мигранти, затворени в камион с много малко въздух за дишане,

...
Мигранти, затворени в камион с много малко въздух за дишане,
Коментари Харесай

Мигранти, заключени в камион с 30 сантиметра за дишане, на косъм от смъртта

Мигранти, затворени в камион с доста малко въздух за дишане, съумяха да избягат, заяви немската полиция.

Мигрантската група пътувала в камиона върху стоката вътре единствено с 30 сантиметра дишащо пространство, посочи полицейски представител. След като въздухът им приключил, един от тях се обадил на полицията от мобилен телефон.

По-късно бил подаден сигнал, че хора са скочили от камион в зона за обслужване покрай град Хайлигенрот в Западна Германия.

Когато полицията пристигнала на мястото, разкрила осем души без документи за идентичност, измежду които един малолетен. Те споделили, че идват от Еритрея и се пробват да стигнат до Англия.

Полициите разпитали водача на камиона, обвинен за контрабанда на хора. Той декларирал, че камионът е претрупан в негово неявяване в Нидерландия и по-късно заключил вратите от боязън някой да не открадне товара, до момента в който спи.

Когато зареждал в Хайлигенрот, чул хората да чукат откъм гърба и отворил вратите, след което седем-осем души изскочили. Започнато е наказателно произвеждане за нелегално влизане без документи, а малолетният е предаден на службите за протекция на детето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР