Миглена Каканашева явно трудно е преглътнала факта, че остана трета

...
Миглена Каканашева явно трудно е преглътнала факта, че остана трета
Коментари Харесай

Мегз беснее заради загубата във „Вип Брадър“! Обвини победителя Тото в измама!


Миглена Каканашева очевидно мъчно е преглътнала обстоятелството, че остана трета на финала на „ Вип Брадър “. Дизайнерката упрекна спечелилия Тото, че е спечелил първото място посредством неистина и операция. Тя твърди, че рапърът се срещал с майка си и приятелката си, когато излизал за участия отвън къщата. А също си разрешавал да пропагандира за себе си почитателите.

Според, той е спечелил първото място непочтено, само че се надява продуцентите да го глобяват. Тя пусна клипче в мрежата, на което рапърът разяснява с майка си абсурда с началник Петров. Не е известно обаче по кое време е снимано.

Свръхамбициозната дизайнерка очевидно още не е привикнала, че шоуто завърши и организира следващата си пиар акция. Самата тя се радваше на начувани до този миг привилегии в къщата – излизаше съвсем всеки ден по бизнес каузи, говореше с майка си по телефона, даже й внесоха соларуим за лице в къщата.

Рязката смяна в държанието й – от студена машина за осъществяване на пиар акции до сензитивна и плачеща за семейство и деца жена, също много буди съмнения, че се дължи на външна информация.

Самата тя наруши разпоредбите на „ Вип Брадър “, когато назова фолк певицата Мария „ компаньонка “, само че очевидно комфортно не помни този факт. Сърдеше се, когато би трябвало да облича облекла за задачата, защото няма да може да употребява екрана, с цел да популяризира тоалетите си. Също и когато Биг Брадър я наричаше по име, вместо с прякора й Мегз, с цел да разпространява марката й.

Така че, тъкмо тя не е индивидът, който да упреква някой различен в операция.
В последна сметка, самата Миглена доста добре знае, че от продукцията не взеха отношение против началник Петров, когато удари по носа Даниел Златков и му текна кръв. Ако искаше в действителност да се бори за обективна идея, това е тя.

Но на Каканашева й пука само за успеха в шоуто и по какъв начин да продължи да прави кавги, за пиар, в обществените мрежи.

Тото може и да не е най- подобаващият победител, само че сигурно е определен почтено от почитателите си, които са доста. А  черната акция против него в медиите, че е „нагласен“, стартира да намирисва на поръчка.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР