Миглена Каканашева постоянно скача от мъж на мъж в къщата

...
Миглена Каканашева постоянно скача от мъж на мъж в къщата
Коментари Харесай

Като волна пеперуда! Вижте защо Миглена Каканашева прелита от мъж на мъж в къщата:

 miglena-kakanasheva-toto

Миглена Каканашева непрекъснато скача от мъж на мъж в къщата на „ Вип Брадър “. Човек би си помислил, че в никакъв случай не е виждала, само че това напълно не е по този начин.

По- скоро дизайнерката се надява по- този метод да й се отделя повече екранно време, с цел да презентира облеклата и аксесоарите на марката си, с цел да прави повече продажби. Но дори и не се сеща, че плоската й неистина е напълно очевидна.

Още на влизане в къщата, Мегз призна пред Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, че е срещнала към този момент огромната обич.

Но щом осъзна, че шоуто е почнало, дизайнерката смени тактиката. Започна да го играе, че на 27 години в никакъв случай, но в никакъв случай не се е влюбвала.

Тя обаче доста добре знае от предходния си опит в сходно риалити – „ Къртицата “, че ставаш най- забавен за публиката, когато попаднеш в любовни взаимоотношения. Тогава Меги се правеше на влюбена в рапъра 100 кила. Двамата се натискаха и целуваха пред цяла България, само че щом излязоха от „ Къртицата “ – кой- откъдето, все едно нищо не е било.

 miglena-kakanasheva-daniel-1

Във „ Вип Брадър “ обаче, до момента  не успяваше да си откри подобаващия театрален сътрудник. Първо Мегз се залепи за Даниел Петканов. Но бързо осъзна, че той харесва само някогашната си другарка Александра и няма да взе участие в театрото й.

Сега пък се трансферира на Тото от „ Скандау “ – нали има опит с рапъри. Каканашева непрестанно кръжи към симпатягата и се заиграва с него. Той пък крие, че на открито си има другарка, с цел да е по- забавен на публиката.

Сякаш за момента Тото се е навил да взе участие в играта на Мегз. Дори без да му пука за писателката Ваня Щерева, която му се сърди, че избира фъфлещата дизайнерка пред нея. Тя недоумява по какъв начин по този начин внезапно рапърът към този момент не търси компанията й, а върви единствено по петите на Миглена Каканашева.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР