Миглена Ангелова се покри и в мрежата, няма и следа

...
Миглена Ангелова се покри и в мрежата, няма и следа
Коментари Харесай

Защо отново зарязаха Миглена Ангелова - slava.bg

Миглена Ангелова се покри и в мрежата, няма и диря от нея!

Поредният избраник на Мадам „ Искрено и персонално “ Миглена Ангелова към този момент е в историята. Както медиите гръмнаха неотдавна, устатата дама се раздели с кандидат-съпруг номер 5 Кузман Примджанов.

Двамата бяха дружно три години като предприемачът е с 9 лазарника по-млад от Ангелова. Грешна обаче се оказа информацията, че фурията Миглена е посочила червен картон на половинката си. Точно противоположното – Кузман я е зарязал, разкриха близки до обкръжението им източници.

Причината Примджанов да постави завършек на любовната идилия и да се изпари с 200 е характерът на изгората му. В началото чепатият манталитет на Миглена Ангелова и острият й език му се коствали забавни и даже секси.

С времето обаче се изморил и повече отказвал да го играе прибавка към известната си избраница. Която, както и в предходните си бракове, обичала да се постанова и да командва мъжете.

„ Миглена сигурно е образована, умна и интелигентна жена, само че не всеки може да издържи да живее с нея. Видяхме го и в Къщата на Вип Брадър, където непрекъснато побъркваше съквартирантите “, шушукат източниците.

Явно Кузман Примджанов е преодолял тъгата от раздялата и умерено продължава напред. Странно за какво обаче Миглена Ангелова се покри даже от обществената мрежа, където постоянно е била изключително дейна.

Последната й обява е от юли месец – нещо нетипично за нея. За сметка на това Кузман не стопира да „ мята “ постове и фотоси, само че даже на рождения му ден на 17 август Ангелова я няма в картинката.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР