Миглена Ангелова отрече слуховете, че ще бъде новата водеща на

...
Миглена Ангелова отрече слуховете, че ще бъде новата водеща на
Коментари Харесай

Миглена Ангелова се похвали: Очаквам трето внуче! Отрече новината, че ще става новата водеща на „Стани богат“

Миглена Ангелова отхвърли слуховете, че ще бъде новата водеща на предаването „ Стани богат “ – въобще не са я канили за това място и не е имало договаряния. Дори не знаеше, че се носят сходни злословия, научи HotArena.

Мадам „ Искрено и персонално “ таман е завършила план с Китай и е в развой на обсъждане на нови излъчвания с две малките екрани, само че към момента не желае да издава детайлности.Въпреки това загатна: „ Разбирам от доста малко неща, едно от които са човешките връзки в публицистиката, тъй че с това ще са свързани те “.

В общи линии обаче малкия екран не липсва на Миглена. „ Поне не в настоящия й тип “, прецизира някогашната водеща, писа „ Галерия “.

Агелова споделя, че с част от хонорара си от „ ВИП Брадър “ си е купила кола.

Миглена постоянно вижда двете си внучета, макар че живеят в чужбина. Деймиън е в Германия, а Алия – във Франция и тази есен ще бъдат в първи клас. През август майката на Деймиън ще роди момиченце и по този начин Ангелова ще се радва на трето внуче.

На въпрос дали би се омъжила за пети път, Миглена дава отговор, че актуалният й другар Кузман Примджамов просто не й е предложил.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР