МиГ-29 са изправни самолети. Това каза пред bTV бригаден генерал

...
МиГ-29 са изправни самолети. Това каза пред bTV бригаден генерал
Коментари Харесай

Шефът на "Граф Игнатиево" защити МиГ-29

МиГ-29 са изправни самолети. Това сподели пред bTV бригаден военачалник Николай Русев, който е пълководец на авиобаза " Граф Игнатиево ". Процесът на поддръжка на самолета не е целеви еднократен, той се ревизира и поддържа непрекъснато. Всички елементи са нови и идват от Русия, те имат гаранция и запас. Всичко е нечиста сделка. Всяко говорене, че са остарели - също, тъй като те се поддържат в съвършено положение. Има ги и всички системи, с цел да се избави водачът, изясни ген. Русев.

Той изясни, че след всеки опит за нечиста сделка с тематики, свързани с авиацията, ще се работи законосъобразно. По отношение на летателните часове на водачите, той сподели, че те в действителност са малко. Ген. Николай Русев сподели, че от началото на годината досега на злополуката починалият водач е имал 12 часа и 50 минути хвърчене, което Русев дефинира като малко.

Веднъж в годината се извършват пускови полети над море, няма по какъв начин да има повече, сподели още Русев. Трябва да има поредни решения и дейности в тази посока, добави той. Относно фамилията на починалия водач Русев изрази възхищението си към силата, с която са го посрещнали: " Няма по какъв начин да не се усещам отговорен за това, че не съумях да върна вкъщи майор Терзиев. Не усетих никакъв упрек. Напротив, споделиха ми: Благодаря. Съпругата му дори ми показа, че тя е знаела рисковете и че ще се оправят ", показа командирът на авиобаза " Граф Игнатиево ", който оповестява тъжната новина на роднините на починалия водач. Той не пожела да развива хипотези за аргументите за случилото се, само че разяснява, че е значимо да се откри " черната кутия " на време. В солена среда в морето тя може да оцелее 10 дни, добави Русев.

По-рано през днешния ден от Министерството на защитата оповестиха, че издирването на " черната кутия " на изтребителя МиГ-29.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР