Midjourney представи най-новата версия на своята система за генериране на

...
Midjourney представи най-новата версия на своята система за генериране на
Коментари Харесай

В Midjourney 5.2 е въведена функцията „Zoom Out“, която може да генерира сцени около изображенията

Midjourney показа най-новата версия на своята система за генериране на изображения с изкуствен интелект, която включва функционалността „ Zoom Out “. Функцията всъщност генерира сцена към централното изображение. Потребители са разгласили няколко образеца за работата на функционалността, като тя е доста впечатляваща.

Миналата седмица се появи версия 5.2 на Midjourney, която донесе със себе си голям брой промени и усъвършенствания. Най-голямо внимание получи въвеждането на тъкмо тази функционалност Zoom Out, която уголемява зрителното поле на изображенията.

За разлика от сходни функционалности в други сходни принадлежности, Zoom Out не може да се употребява с потребителски изображения, тя работи единствено с тези, генерирани от Midjourney.

Потребителите могат да изберат да усилят изображението с коефициент x1,5, x2 или с потребителска стойност сред 1 и 2. Персонализираното нарастване също по този начин разрешава на потребителите да трансформират поръчката си преди разширението на изображението.

Освен това, има и нова алтернатива, наречена Make Square (Направи квадрат), която, както подсказва името си взема изображение, което не е квадратно и го уголемява отвесно или хоризонтално, като генерира ново наличие, с цел да се получи квадратно изображение.

Други усъвършенствания в Midjourney v5.2 включват по-добро качество на генерираните изображения, усъвършенствана четливост на текста, нови стилове и филтри, както и ремонти и усъвършенствания на неточности.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР