Microsoft започна постепенното разпространяване на функционалността на чатбота ChatGPT в

...
Microsoft започна постепенното разпространяване на функционалността на чатбота ChatGPT в
Коментари Харесай

До няколко дни всички потребители на Edge ще могат да пробват и използват чатбота ChatGPT

Microsoft стартира последователното разпространение на функционалността на чатбота ChatGPT в браузъра Edge, като всички консуматори би трябвало да я получат в границите на идващите няколко дни. Информацията е на изданието The Verge.

Досега чатботът ChatGPT бе наличен единствено за стеснен брой бета тестери, само че в този момент новата функционалност се популяризира в общоприетите потребителски версии на уеб браузъра Edge на софтуерния колос.

В горния десен ъгъл на Edge има огромен наследник бутон с иконката на търсачката Bing, който отваря странична лента с чатбота. Точно там могат да се задават въпроси и да се получават текстовите отговори от ChatGPT. Въпреки, че се демонстрира в обособен програмен прозорец панелът е интегриран в настоящата уеб страница и по този метод чатботът може да манипулира цялата информация в нея. Така да вземем за пример той може да акцентира основната информация от публикациите, да съпоставя детайлите в страницата, да дава препоръки за персонален блог и още доста други.

Вече стартира поетапното разпространяване на новата функционалност във всички уеб браузъри Edge. Ако към момента не я виждате, ще би трябвало малко да изчакате.

Този непряк панел в Edge подсказва до каква степен може да стигне Microsoft със консолидираното на мощни ИИ функционалности във Windows, Office и на процедура на всички места в своите артикули. Очаква се този четвъртък по време на събитието AI for work софтуерният колос в детайли да опише и изясни опциите на ChatGPT в браузъра Edge и търсачката Bing.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР