Microsoft продължава със стратегията си да развива своята игрова конзола,

...
Microsoft продължава със стратегията си да развива своята игрова конзола,
Коментари Харесай

Xbox One ще поддържа 120Hz монитори



Microsoft продължава със тактиката си да развива своята игрова подпора, Xbox One в доста забавна посока. В петък компанията разгласи, че има намерение да добави поддръжка на 120-херцови монитори. Очаква се функционалността да стене действителност през идните седмици, като първи ще я получат членовете на Xbox Insiders програмата, а по-късно и останалите консуматори.

Компанията към този момент добави поддръжка на FreeSync технологията на AMD, както и други усъвършенствания, предопределени да подобрят потребителското прекарване при играене на геймърски екран, като 1440p резолюция.

Прочетете още: Radeon FreeSync към този момент и в конзолите Xbox One S и Xbox One X

FreeSync разрешава елиминиране на накъсването на картината, което се получава заради другите честоти на фрагментите, подавани от конзолата, и опредняването на екрана. Технологията е създадена от AMD и участва в нейните графични артикули, с какъвто разполага и Xbox One.

Не е ясно дали всички One конзоли ще получат новата функционалност или тя ще бъде добавена единствено в по-мощните One X модели.

Добавянето на функционалности, които сме привикнали да виждаме при геймърските компютри са нещо доста забавно. Конзолите обичайно стоят в холовете на потребителите и са свързани с техните тв приемници. Изглежда обаче от компанията регистрират желанията на потребителите да комбинират своя Xbox с геймърски екран. Подобни неща въобще не са фантастика, имайки поради какво е ситуацията с цените и наличностите на видеокартите в момента…

Да се надяваме скоро да забележим поддръжка и на мишка и клавиатура.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР