Microsoft представи инструмента Copilot Studio за създаване на чатботове, базирани

...
Microsoft представи инструмента Copilot Studio за създаване на чатботове, базирани
Коментари Харесай

Microsoft представи Copilot Studio – услуга за създаване на персонализирани ИИ асистенти

Microsoft показа инструмента Copilot Studio за основаване на чатботове, основани на изкуствен интелект. По-рано сходна платформа беше оповестена от дъщерното сдружение OpenAI на Microsoft.

Microsoft Copilot Studio е предопределено най-вече за разширение на Microsoft 365 Copilot – платената услуга, която корпорацията започва по-рано. Компаниите към този момент ще могат да персонализират Copilot в Microsoft 365, като включват в платформата набори от данни, потоци за автоматизация и персонализирани версии на Copilot, които не са включени в Microsoft Graph, главната версия на Microsoft 365 Copilot.

С Copilot Studio основаването на асистенти с изкуствен интелект и свързването им с бизнес системи е толкоз елементарно, колкото и да говорите с тях, отбелязва Джаред Спатаро, началник на отдела за съвременна работа и бизнес приложения в Microsoft.

Разработчиците ще могат да употребяват натурален език или графичен потребителски интерфейс в Microsoft Copilot Studio, с цел да свържат източниците на данни от сътрудници като SAP, Workday, ServiceNow и други. Специалистите също по този начин ще имат опция да основават и разгласяват свои лични версии на Copilot.

Използвайки натурален език, можете да опишете какво желае потребителят, а Copilot Studio ще помогне да се сътвори или възпроизведе дизайнът на диалога, изяснява Спатаро. Решението е използвано за отговаряне на продуктови въпроси в уеб страници, за разбори в тримесечни доклади и други

Copilot Studio може да се употребява и за наблюдаване и разбор на събеседниците, в това число за надзор, които могат да основават лични версии на асистенти с изкуствен интелект. Освен това платформата ще бъде център на интеграция с персонализираните чатботове, построени въз основата на GPT на OpenAI.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР