Microsoft на компютърното приложение Xbox, което сега разполага с нов

...
Microsoft на компютърното приложение Xbox, което сега разполага с нов
Коментари Харесай

Microsoft значително обнови приложението Xbox за компютър

Microsoft на компютърното приложение Xbox, което в този момент разполага с нов потребителски интерфейс в стилен режим за портативните игрови устройства с Windows.

Корпорацията за първи път пусна този режим на инсайдерите на Xbox в края на октомври. Предназначен е за Asus ROG Ally и Lenovo Legion Go, както и за други портативни компютри.

Microsoft написа, че компактният режим свива страничната лента до икони, като дава на потребителите повече пространство за обзор на наличието. Можете да употребявате опцията, като щракнете върху иконата на профила си в горния ляв ъгъл на приложението и преминете към компактния режим.

Корпорацията работи с производителите на портативни компютри, с цел да подсигурява, че компактният режим в бъдеще ще бъде прибавен към устройствата по дифолт.

Актуализацията включва опция за обрисуване единствено на непрочетените уведомления в листата. Пачът носи със себе си и нов инструмент за възобновяване на игровите услуги, които разрешават премахване на някои проблеми с приложението Xbox за компютър. Можете да получите достъп до инструмента, като щракнете върху вашия профил и изберете опцията „ Поддръжка “.

Ако потребителите прибавят избрани игри към своя лист с стремежи и тези заглавия вземат участие в безплатните дни за игра, геймърите ще получат вести за това.

Актуализацията обезпечава поддръжка на физически и виртуални клавиатури на японски език. Microsoft също по този начин пусна и актуализация на фърмуера за контролерите на Xbox, която поправя редица неточности.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР