Мич Макконъл, най-висшият републиканец в Сената на САЩ, засили натиска

...
Мич Макконъл, най-висшият републиканец в Сената на САЩ, засили натиска
Коментари Харесай

Смахнатите лъжи на Тейлър Грийн са рак за Републиканската партия, изригна Макконъл

Мич Макконъл, най-висшият републиканец в Сената на Съединени американски щати, ускори натиска върху конгресмена от Джорджия Марджъри Тейлър Грийн . Той съобщи, че тя стартира " смахнати неистини и тайни теории " , които са " рак за Републиканската партия ", написа " Гардиън ".

В известието до The Hill Макконъл не показва персонално Грийн. Но загатва, че офанзивата е ориентирана към новия член на Конгреса , който е ревнив покровител на Доналд Тръмп.

Грийн поддържа тайната доктрина QAnon и други крайни позиции, които раздрусаха републиканските законодатели и Конгреса.

" Някой, който твърди, че Пентагонът не е бил удрян от аероплан на 9/11 , че ужасяващите всеобщи стрелби в учебни заведения са нагласени и че Клинтънови са свалили самолета на Джон Кенеди-младши, не живее в действителността ", означи Макконъл.

Грийн неотложно отговори на топ републиканеца в " Туитър ". " Истинският рак за Републиканската партия са слабите републиканци , които знаят единствено по какъв начин да губят елегантно ", акцентира тя.

В последните седмици има спор какво да се прави с Грийн . Демократични водачи в Камарата на представителите намекнаха, че са подготвени да я изгонят от няколко конгресни комисии, в случай че Кевин Маккарти, водач на малцинството в долната камара, не го направи първи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР