Методи Янков от Джебел и Станислава Шехова от Златоград печелят

...
Методи Янков от Джебел и Станислава Шехова от Златоград печелят
Коментари Харесай

Методи от Джебел и Станислава от Златоград печелят по 500 лева от "Празнувай с "Еврофутбол"

Методи Янков от Джебел и Станислава Шехова от Златоград печелят по 500 лв. спомагателни облаги от акцията „ Празнувай с „ Еврофутбол “!, която букмейкърската къща започва в първия ден на месец декември и ще продължи до 02.01.2018 година, в това число. Още 60 от участниците на родния букмейкър получават по 100 лв. – те бяха избрани всред всички, записали първите 30 числа от баркода на своя ваучър за най-малко 10 лева за спортни залози или 30-цифровия баркод на Форма погашение в уеб страницата www.eurofootball.bg в интервала от от сряда миналата седмица до вторник на актуалната седмица. Имената на всички щастливци и подробна информация за акцията може да намерите тук.

Чрез „ Празнувай с „ Еврофутбол “! ще бъдат раздадени 40 000 лв., разпределени в пет транша (според стадиите на инициативата) – всяка сряда участниците на букмейкърската къща ще се борят за 60х100 лв. и 2х500 лв.!
Очаквайте идната „ доза “ печеливши на 20.12.2017 година – тогава още 62-ма ще приберат 60 х100 лв. и 2 х 500 лв.!

На 3-ти януари, с изключение на 62-та щастливци, ще бъде избран и огромният победител, който ще си тръгне с 5000 лв.! Той ще бъде определен всред всички, регистрирани в уеб страницата на „ Еврофутбол “ в интервала на акцията „ Празнувай с „ Еврофутбол “!

Допълнителните облаги могат да бъдат получени в букмейкърската мрежа единствено против показана истинска разписка или форма „ Изплащане “, чиито баркодове съответстват с записаните, а огромната парична облага от 5 000 лв. ще бъде изплатена по банков път.
Срокът за тяхното приемане е до 7 дни, считано от деня, идващ тяхното установяване. Съответно, непотърсените в този период, не се изплащат.

Имената на късметлиите ще бъдат обявявани тук, където можете да намерите и подробна информация за акцията.

„ Еврофутбол “ желае триумф и шанс на всички свои участници!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР