Методи АндреевДнес прочетох откровените и задълбочени разсъждения на проф. Николай

...
Методи АндреевДнес прочетох откровените и задълбочени разсъждения на проф. Николай
Коментари Харесай

Апотеоз на плана Възраждане - европейска и натовска България, управлявана от наследниците на десарската и БКП номенклатура

Методи Андреев

Днес прочетох откровените и задълбочени разсъждения на проф. Николай Слатински в коментара му, озаглавен. Много ще кажат, че той беше консултант по национална сигурност на Държавна сигурност - президента Първанов с агентурен псевдоним " Гоце ". Но това е обикновено заяждане на хора с гузна съвест. През годините се научих да пресявам плявата от житото. И аз гласувах за Радев, поради юмрука и тъй като имах вяра, че съм прав. Заради това обществено разгласих това свое решение, а по-късно отново обществено разгласих, че съм сбъркал. Същото направи през годините и проф. Слатински. Не е проблем да сбъркаш, значимо е да го осъзнаеш и да го признаеш! Затова призовавам тези, които са чели обявата на проф. Слатински да извърнат внимание на трето и четвърто конкретизиране, изключително на четвърто.
Днес гледах телевизионна изява на претендента за кмет на София Терзиев. Симпатичен, изобретателен, леко срамежлив, правещ усещане на прям човек, признаващ тежки истини за себе си. Осъди тоталитарния режим без да атакува околните си, т.е. резервира благовъзпитание и не изпадна в обстановката на Павлик Морозов. Но в случай че той фактически осъзнава какъв човеконенавистен е бил комунистическият режим и каква е ролята на околните му в неговото налагане и отбрана, би трябвало по морални аргументи

самичък да си наложи лустрация,

с цел да не разделя и изнасилва демократичната ни общественост. Ако желае фактически демокрацията у нас да победи той може да й оказва помощ без да взема властови позиции! Демокрацията, неговият разсъдък и изключително неговият генезис, в което аз не се колебая, са му дали триумфа, на който той се радва през днешния ден! Можеше да бъде част от бленуваната и от него нова България, и без да приема номинацията за кметските избори. Мисля, че това щеше да бъде най-моралното и вярно негово решение!

Преди години, когато пристигна Симеон Сакскобургготски, с него пристигнаха и така нататък юпита, като Милен Велчев, Николай Василев, Любка Качакова и доста други. Те и сегашният претендент на ППДБ имат идентичен профил във всяко едно отношение. Е, аз запитвам на какво станаха синоними тези царски юпита!?

През годините научих доста неща, които за жалост не мога да кажа, тъй като нямам годни според законите доказателства. Но аз знам, знам за висши политици, министър председатели, президенти магистрати, министри, депутати и предприемачи, които са

част от едно от най-секретните мероприятия на някогашната Държавна сигурност

То носи оперативното название ОЩ " Възраждане "! Повтарям ВЪЗРАЖДАНЕ! И постоянно съм се питал възобновление на какво? Отхвърлил съм изрично, че се отнася до възобновление на комунизма. Сега към този момент мисля, че съм разкрил правилния отговор. Възраждане на тяхната власт посредством техните богати, съумели и овластени синове, дъщери, внуци, снахи, зетьове, братовчеди, издигнали се посредством политически партии от тъй наречените либерален бранш с водачи от техния сой. Вижте, кои са водачите на тези партии!? Мероприятието " Възраждане " е покрай свояапотеоз - европейска и натовска България, ръководена от наследниците на висшата стопанската, партийна и десарската номенклатура на някогашната Българска комунистическа партия

Няма що, добре го е измислил Луканов, лека му пръст, а и реализацията му от ген. лейт. Боян Велинов е била съвършена. Колелото се търкулна, смяната пристигна и нещата си пристигнаха на място, тъкмо по проект! Близо сме до безспорното благополучие, когато всички, и жертви и палачи, ще сме се прегърнали под властта на юпитата на Възраждане! Това е политическа и морална ентропия на обществото ни и аз не мога да го приема! Затова ще се съпротивлявам колкото мога! Това се надявам да създадат и всички неизкушени, свободни и честни жители на София.

И най-после ще преразказвам една мисъл на Димитър Пешев - спасителя на българските евреи. Той споделя: " Моралните причини са извънредно значими за дребните нации ", а перефразирайки аз допълням, че моралните причини са изключително значими за неизкушените, свободни и честни хора!

P.S.: ОЩ " Възраждане " е българския вид на проекта на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) " Голгота " в някогашния Съюз на съветските социалистически републики.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР