Метеорологичната служба прогнозира до 4 инча сняг за части от

...
Метеорологичната служба прогнозира до 4 инча сняг за части от
Коментари Харесай

Метеорологичната служба потвърждава, че тази година предстои Бяла Коледа – картографирана е празнична прогноза

Метеорологичната работа предвижда до 4 инча сняг за елементи от Обединеното кралство на следващия ден – което значи, че бяла Коледа „ несъмнено “ настава, макар меките температури за мнозина.

Метеорологичните карти демонстрират, че Шотландия я чакат зимни дъждове през идващите няколко часа, като температурите падат до -3C тази нощ. Това ще бъде съпроводено от утринна слана, както и от " доста заоблачен и мокър " ден в огромна част от Англия и Уелс на 25 декември.

Въпреки това се чака Коледа да бъде доста по-мека от нормално, със междинна декемврийска температура сред 7C и 8C, само че най-високата температура, която може да се види този 25 декември е 14C. Най-топлият регистриран Коледен ден е бил 15,6C през 1920 година Денят на бокса се чака да бъде доста по-сух с доста ненадейно слънце.

Идва, когато пориви с височина до 70 благи в час ще ударят огромна част от Шотландия и северните и централните региони на Англия през днешния ден, до момента в който дъждът носи огромен риск от наводнения, с десетки предуп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР