Метеорологичната служба предупреди за влажен уикенд за мнозина, тъй като

...
Метеорологичната служба предупреди за влажен уикенд за мнозина, тъй като
Коментари Харесай

Метеорологичното време в Обединеното кралство: Метеорологичната служба издава жълти предупреждения за дъжд, тъй като ще падне пет инча сняг

Метеорологичната работа предизвести за мокър уикенд за мнозина, защото тук-там ще падне пет инча сняг при минусови ветрове.

След хаоса, вредите и пострадванията от бурята Пиа, времето в Обединеното кралство остава най-вече влажно и прохладно. Това ще продължи през оставащите дни преди Коледа, със сняг и лед, както и с предизвестия от през вчерашния ден до самия огромен ден.

Метеорологичните карти, оповестени от Met Office, демонстрират голямо линия дъжд, ситуирана навръх север от Обединеното кралство. Част от него се откъсва и опустошава елементи от страната, покривайки Шотландия, Северна Ирландия и северна Англия, достигайки до Мидландс и Уелс. Това ще трансформира последния уикенд преди Коледа в влажен и подгизнал за мнозина.

Но на други места британците наподобява са подготвени за доста по-ниски температури, сняг и лед. На места, на високи места в северната част на Шотландия, това може да бъде до 15 см сняг. Но на множеството места ще бъде към 2-5 см.

През уикенда жълто предупр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР