Металотърсач откри най-голямото злато, намирано някога в Англия, на стойност

...
Металотърсач откри най-голямото злато, намирано някога в Англия, на стойност
Коментари Харесай

Човек откри най-голямото злато в Англия на стойност £30 000 – със счупен металотърсач

Металотърсач откри най-голямото злато, намирано в миналото в Англия, на стойност колосалните £30 000 – макар че има повреден металотърсач.

67-годишният Ричард Брок пътува три часа и половина от вкъщи си в Съмърсет, с цел да се причисли към проведена експедиция в земеделска земя в хълмовете на Шропшир. При идването господин Брок откри, че има усложнения с комплекта си за разкриване и трябваше да прибегне до потреблението на лъжлива остаряла машина, която даже не работеше вярно.

Но разочарованието се трансформира в наслада, защото единствено момент по-късно Ричард - който се занимава с разкриване на метали от 35 години - откри най-голямата находка в живота си: самородно злато от 64,8 грама. Наречена „ самородното злато на Хиро “, буцата доблестен метал в този момент би трябвало да донесе минимум £30 000 на търг – и се счита, че е най-голямата находка от този тип на британска земя.

Бащата на- four сподели: „ Откривам от 1989 година и взех решение да се причисля към пътуването, защото сходно предходно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР