Метална вилица за хранене едва не спука гумата на пловдивска

...
Метална вилица за хранене едва не спука гумата на пловдивска
Коментари Харесай

Вилица се заби в гумата на шофьорка

Метална вилица за хранене едвам не спука гумата на пловдивска шофьорка. Жената се разминала на косъм от по-сериозен случай във вторник сутринта, а историята си тя описа в обществените мрежи.

Дамата управлявала автомобила си по надлез " Родопи ", когато през стъклото на движеща се пред нея кола най-безцеремонно някой изхвърлил найлонова торбичка с боклуци, в която била напъхана увита и " нападателната " вилицата.

Тъй като всички пътни ленти били заети, дамата нямала имала избор, с изключение на да прегази боклука, само че за злощастие приборът се забил в грайфера на гумата. От въртенето на колелото и удрянето на вилицата в калника автомобилът почнал да издава отблъскващ звук.

Шофьорката била принудена да отбие, където двама добросъвестни господа  помогнали да в профил повредата. " Чист шанс е, че вилицата не е пукнала гумата и колата да аварира на надлеза. Щеше да се образува голяма запушалка и стотици водачи да си обтегнат нервите поради това, че някой си е хвърлил боклука на пътя ", разясняват консуматори в мрежата, видели фотографията с набодения протектор.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР