#MetallicaMondays, това е името на новата инициатива на метъл легендите

...
#MetallicaMondays, това е името на новата инициатива на метъл легендите
Коментари Харесай

Metallica събира фенове от цял свят за концерт всеки понеделник - slava.bg

#MetallicaMondays, това е името на новата самодейност на метъл легендите Metallica, с която вършат жест към феновете си по целия свят. В началото на всяка седмица, в своя Youtube канал и Facebook страница, групата ще пуска гратис по един собствен именит концерт, предава Монитор.

Стартът беше даден нощес, в 2 часа след среднощ българско време, с шоуто им от замъка Слейн в Ирландия, което се състоя на 8 юни 2019 година „ Докато изпълняваме отговорностите си да стоим вкъщи, усетихме, че ни липсва музиката онлайн. Какво ще кажете да се гмурнем в няколко от обичаните ни отминали концерти, спазвайки социално-отговорната отдалеченост? “, написаха Джеймс Хетфийлд и компания до клиентите си в интернет. „ Без да звучи прекомерно на ниска цена, само че в този момент, повече от всеки път, сме в това дружно. Да останем свързани ще ни помогнем да преодолеем компликациите. С тази мисъл ви предоставяме серия от концерти онлайн на Metallica непосредствено от дивана ви “, допълниха музикантите. „ Знаем, че не е като същинското преживяване и повярвайте ни, мечтаем за момента, когато ще сме там на открито дружно с вас “, заканват се Metallica.

Малко преди този момент, в анонс, звездите оповестиха и отменянето на няколко фестивала през май с тяхно присъединяване, които почитателите чакаха с неспокойствие идното лято. Става дума за музикалните маратони в Щатите - Epicenter, Welcome o Rockville и Sonic Temple, всичките проведени от Дани Уимър. Единственият им фестивален ангажимент, който за в този момент остава е Louder Than Life от 17 до 20 септември, който ще открият.

Предвидените им независими концерти в Северна Америка за април със съпорт - новоизгряващата тайфа Greta Ban Fleet, пък се местят за декември. Графикът на градовете ще бъде спазен, само че някои зали може да се трансформират, предизвестяват от групата. Metallica акцентират, че не са не запомнили почитателите си от Австралия и Нова Зеландия, които не съумяха да видят любимците си, тъй като бандата прекъсна турнето, с цел да изпрати Джеймс в рехабилитационен център за лекуване от зависимости. За тях ще бъдат оповестени също дати в скоро време.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР