Metallica обяви световно турне и предстоящия си 12-и студиен албум

...
Metallica обяви световно турне и предстоящия си 12-и студиен албум
Коментари Харесай

Metallica с нов албум и световно турне

Metallica разгласи международно турне и идния си 12-и студиен албум " 72 seasons " - първият от 2016 година насам.

Албумът ще бъде публикуван на 14 април идната година, а турнето ще стартира същия месец в Амстердам.

Рокаджиите ще свирят по две дати във всеки град, който посетят, и дават обещание разнообразни сетлисти и поддържащи групи за всеки от тях.

Metallica ще изнесе няколко концерта в Европа, в това число в Париж, Хамбург и Мадрид, като са планувани и редица дати в Северна Америка, в това число в Лос Анджелис, Детройт, Монреал и Мексико Сити.

Хеви метъл групата пусна и нова ария от 12-траковия албум - " Lux Aeterna ".

Обяснявайки заглавието на албума, 59-годишният фронтмен Джеймс Хетфийлд сподели: " 72 сезона. Първите 18 години от живота ни, които образуват нашата същинска или подправена същина ".

" Концепцията, че родителите ни са ни споделили " кои сме ние ". Възможно е да се сложи гнездо към това какъв вид персона сме. Мисля, че най-интересната част от това е продължаващото проучване на тези съществени убеждения и по какъв начин те въздействат на възприемането ни на света през днешния ден ", продължава изказването си той.

" Голяма част от опита ни като възрастни е възстановка или реакция на тези прекарвания от детството. Затворници на детството или освобождение от тези окови, които носим ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР