Металическите отблясъци властват при гримаГримьорите са на мнение, че през

...
Металическите отблясъци властват при гримаГримьорите са на мнение, че през
Коментари Харесай

Червено, синьо и зелено доминират през есента

Металическите отражения господстват при грима
 Гримьорите са на мнение, че през есента на 2017 година металическите отражения и комбинации сред студени и топли тонове ще са мощна наклонност. Гримьорите са на мнение, че през есента на 2017 година металическите отражения и комбинации сред студени и топли тонове ще са мощна наклонност.
Смяната на сезоните е същински празник за стилните фенове, а огромните дизайнери са подготвили разновидност от нюанс, класика и микс реформаторски разнородни съставки. Есенният сезон към този момент е тук, по тази причина е време да се срещнем с настоящите фешън насоки, заложени от международните акценти в сбирките през есен-зима 2017-2018 година

Цветовете, които ще бъдат най-често срещани в есенната мода са красивите и наситени нюанси на аленото, мекото синьо и златно зеленото. Въпросните цветни тонове ще оставят диря както в дрешника, по този начин и в трендовете при грима и маникюра. Гримьорите са на мнение, че през есента на 2017 година металическите отражения и комбинации сред студени и топли тонове ще са мощна наклонност.

За идния сезон коафьорите са безапелационни, че небрежните и естествени коси са на респект. Разпилените като че ли от есенния вятър прически са настоящи във визията, на която да заложим. Друга прическа, водена от наклонността е прибраната коса, а цветовете са водени от натуралните нюанси, които не се открояват изключително.

През есента е уместно да се намерения и за възобновяване на дамските аксесоари, с цел да бъдете в крайник с настоящите фешън трендове за този сезон. Очертава се завръщане на бижута с дизайна на 90-те години.

Останалите образци за интервала

Кожа – естествена или еко

 29-2-1
Кожата (независимо дали естествена или еко) ще е доста настояща за есен/зима 2017-18. Повечето дизайнери я избраха като акцент в облеклото, а не толкоз в съчетания кожа с кожа. Обикновено единият детайл от облеклото е кожа, до момента в който другият е елементарен плат. Много дизайнери пък избраха да съчетаят двете материи в една дреха.

Дрехи с послания

 29-2-2 Избирането на Доналд Тръмп за президент на Съединени американски щати се трансформира във ентусиазъм за дизайнерите, когато сътворяваха сбирките есен/зима 2017-18. Кампанията на милиардера бе построена най-вече против другите хора (имигранти, хора с друга сексуалност). Много от основателите на дрехи са точно от тези групи. Затова дизайнерите взеха решение облеклата да са тяхното платно за изпращане на обръщение.

Флорални претекстове

 28-2-3 Флоралните претекстове се трансфораха в непрекъсната наклонност през последните години и ги виждаме както през лятото, по този начин и през зимата. Може би цветята са новото черно. За есен/зима 2017-18 цветята, преобладаващи в сбирките са в по-тъмни тонове и са преобладаващ принт в тоалетите, върху които са.

Панталони над глезените

 29-2-4 Ако желаете да сте елегантни и изискан през есента, то сигурно ще се влюбите в панталоните над глезените. Освен че са постоянно срещан детайл от костюмите, панталоните над глезените могат да се носят и с нехаен топ или елегантна риза. Съчетайте ги с чифт високи токчета и имате идеалната офис визия.

Спортен жанр за всекидневието

 29-2-5 Удобството и модата вървят ръка за ръка. Затова не е изненада какъв брой доста дизайнери избраха да включат в сбирките си спортни облекла. От къси спортни топове, спортни долнища и суитшърти, спортният жанр този сезон е доста пъстър и изискан.

При прическите

Ниски опашки и огромни талази за всички

Ниски опашки и коси вид „ огромни талази ” ще преобладават през есенния сезон. Прическите на опашка са доста обичани на редица от дамите. За студения сезон есен-зима 2017-2018 вариацията им е в невисок вид. С сходна прическа на ниска опашка ще изглеждате стилно и ще се чувствате удобно в това време. Естествената текстура на косата ще бъде наклонност. Ако имате огромни къдрици, то безспорно ги оставете във допустимо най-естествен тип и направете единствено лека фиксация.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР