Мета съобщи, че разследва широкия срив на своите платформи Фейсбук,

...
Мета съобщи, че разследва широкия срив на своите платформи Фейсбук,
Коментари Харесай

Mета разследва глобалния срив на Фейсбук и Инстаграм

Мета заяви, че проверява необятния срив на своите платформи Facebook, Инстаграм и Тредс, откакто потребителите по целия свят бяха блокирани от своите сметки, съобщи Агенция Франс Прес.
" Наясно сме, че хората имат проблеми с достъпа до нашите услуги. В момента работим по този въпрос. " - съобщи представителят на Meta Анди Стоун в обява в X.

Според уеб страницата DownDetector известията, че Facebook не работи, са достигнали своя връх в 17:30 българско време - към 500 000. Пикът на известията за Инстаграм е бил към 70 000 по същото време.

Тредс, съперникът на Туитър (Х), който беше пуснат през 2023 година, също страдаше от известия за спирания, макар че Уотсап, услугата за известия на Мета, изглеждаше пощадена.

На страницата със статуси на Facebook, предопределена за рекламодателите, се споделяше, че уеб сайтът страда от " съществени разстройства " и че " инженерните екипи интензивно търсят решение на казуса допустимо най-бързо ".

Потребителите, които се опитваха да получат достъп до Facebook, бяха помолени да влязат в системата, само че не съумяха да влязат в профилите си, употребявайки вярната ключова дума.

В Инстаграм потребителите на мобилни устройства споделиха, че „ фийдовете “ им не се обновяват.

Facebook е най-голямата обществена медийна платформа в света с 3 милиарда дейни месечни консуматори.

Според последните данни Instagram има към 1,35 милиарда консуматори. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР