Meta, фирмата-майка на Facebook и Instagram, работи върху самостоятелно, базирано

...
Meta, фирмата-майка на Facebook и Instagram, работи върху самостоятелно, базирано
Коментари Харесай

Meta конкурира Twitter с ново приложение

Meta, фирмата-майка на Фейсбук и Instagram, работи върху независимо, основано на текст приложение за обществена мрежа. Идеята е то да съперничи както на Twitter, по този начин и на неговия децентрализиран съперник, Mastodon, оповестява БиБиСи.

От Meta показаха, че изследват независима децентрализирана обществена мрежа за шерване на текстови актуализации. Ние имаме вяра, че има опция за настрана пространство, където създатели и публични фигури могат да споделят навременни актуализации за своите ползи, съобщи представител на компанията.

Подобно на Twitter приложение би разрешило на Meta да се възползва от сегашния безпорядък в ръководената от Илон Мъск компания. Twitter се бори да задържи рекламната си база след закупуването на платформата от Мъск в края на предходната година.

По първична информация новото приложение е с кодово име P92 и ще разреши на потребителите да влизат посредством съществуващите си идентификационни данни в Instagram. Приложението на Meta ще се основава на сходна рамка на тази, която зарежда Mastodon, сходна на Twitter услуга, която започва през 2016 година

Плановете на Meta идват в миг, когато най-голямата й платформа, Фейсбук, изпитва усложнения да притегли вниманието на по-младата публика.
 Meta пуска месечен абонамент за Фейсбук и Instagram
Meta пуска месечен абонамент за Фейсбук и Instagram

Услугата ще бъде на цена от $11,99 на месец в мрежата или $14,99 на месец за iOS
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР