Meta добави нови възможности за персонализиране на аватарите в последната

...
Meta добави нови възможности за персонализиране на аватарите в последната
Коментари Харесай

Meta разшири възможностите за настройка на аватарите за виртуална реалност

Meta добави нови благоприятни условия за персонализиране на аватарите в последната актуализация на софтуера Quest v57. Сега в конструктора на аватари можете тъкмо да изберете нужния колорит на кожата, косата и веждите, да добавите грим и да разкрасите лицето — т.е. по-точно да пресъздадете по какъв начин потребителят се вижда в действителния живот, описаха от Meta.

Компанията разгласява екранна фотография на обновената версия на приложението, която демонстрира плъзгачи, помагащи да изберете колорит за вашия цвят на косата — предходната версия на софтуера Meta Quest ви позволяваше да избирате единствено от подготвен набор цветове, без да ви разрешава да регулирате нюансите. Налични са и няколко нови варианти за грим: Можете да нанесете руж или багра върху лицето на аватара. Наскоро някои консуматори на виртуалната платформа съумяха да видят и краката на аватарите.

Актуализацията на Quest v57 включва и някои други потребни функционалности: потребителите в Австралия, Канада, Исландия, Нова Зеландия, Южна Корея, Швейцария, Тайван и Съединените щати да вземем за пример към този момент имат опцията да анулират изпращането на картинни известия в мобилните и виртуалните версии на приложението Quest. А лентата Explore със селекция от забавни приложения е преименувана на Horizon. Същевременно, опцията за транслация на изображенията от очилата Quest към приложението за iPhone е изчезнала.

Компанията ще опише повече за новите функционалности на Quest по време на събитието Connect, което ще се организира на 27 и 28 септември. Там ще бъдат разкрити и новите детайлности към очилата Quest 3.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР