Meta дава достъп до социалната платформа за виртуална реалност Horizon

...
Meta дава достъп до социалната платформа за виртуална реалност Horizon
Коментари Харесай

Мета пуска VR социална платформа

Meta дава достъп до обществената платформа за виртуална действителност Horizon Worlds. Тя разрешава общуването на до 20 души по едно и също време във виртуалното пространство.

Потребителите в Съединени американски щати и Канада, които са навършили 18 години, ще имат достъп до безплатното приложение без покана.

За да употребявате Horizon Worlds, би трябвало да имате акаунт във Фейсбук.

VR платформата става дотъпна две години след оповестяването на концепцията и малко след промяната на името на компанията.

Досега бета тестерите на платформата са организирали комедийни представления, кино вечери и сесии за медитация. Те са построили и комплицирани обекти като имитация на Ecto-1 от " Ловци на духове ".

Ключова част от световете на Horizon е опцията за писане на код, който задава правила за работата на обектите, като да вземем за пример револвер, който стреля, когато натиснете спусъка, или топка, която отскача, когато допре дадена повърхнина.



Безопасността във виртуалната платформа също е проблем, който е бил обиден. Един от бета тестерите е разгласил в формалната група на Horizon във Фейсбук информация за това по какъв начин нейният аватар е бил опипван от чужд.

Какво дават отговор за това от компанията - четете в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР