Месут Йозил желае отчаяно да играе отново футбол и би

...
Месут Йозил желае отчаяно да играе отново футбол и би
Коментари Харесай

Венгер за Йозил: Най-доброто място за него е Турция

Месут Йозил желае обезверено да играе още веднъж футбол и би бил ужасно попълнение за Фенербахче, счита някогашният управител на Арсенал Арсен Венгер. Германският плеймейкър към този момент е в Турция и се чака в околните часове да подпише с локалния исполин.

32-годишният Йозил, който бе притеглен от Венгер през 2013 година, завоюва три пъти Купата на ФА, само че стана непотребен под управлението на Микел Артета и концепциите му за игра.

"Сигурен съм, че не му харесваше да не играе и съм също толкоз уверен, че гори от предпочитание да бъде още веднъж на терена. Месут е човек, на който му е нужна добра среда, с цел да бъде себе си. Мисля, че най-хубавото място за него сега е Турция. Точно там той още веднъж ще бъде футболистът, който доставя нападателите с топки, които печелят мачове. Ако следват рецептата, то те ще бъдат първенци ", сподели французинът в изявление за beIN SPORTS.

"Ако е квалифициран физически, то на него ще му бъдат нужни три или четири мача, с цел да влезе в темп. Той има отлични качества, има визия за играта и взема решение за хилядни от секундата какво да прави с топката. Това са все качества, които рядко се срещат в актуалния футбол ", добави още експертът, който към този момент работи във ФИФА.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР