Местните военни комисари изпълняват по начин, който предполага възможно разминаване

...
Местните военни комисари изпълняват по начин, който предполага възможно разминаване
Коментари Харесай

ISW: В руската армия цари хаос

Местните военни комисари извършват по метод, който допуска допустимо разминаване сред напътствията на съветския министър на защитата Сергей Шойгу за частична готовност и настояванията на съветския президент Владимир Путин за експедитивност.

Това се показва в дневния разбор на обстановката в Украйна от Института за проучване на войната.

Руският президент Владимир Путин продължава да се занимава със систематичните проблеми в съветското висше командване , като.

Смяната на обособени висши ръководители надали ще реши главните структурни проблеми в съветската войска, предвиждат от ISW.
 След частичната готовност Путин мисли да вкара и военно състояние
След частичната готовност Путин мисли да вкара и военно състояние

Кремъл май ще забрани на мъжете да пътуват на открито

Тя отразява личностния метод на Путин към командването и относителното неуважение към построяването на системи - и двата фактора, които способстваха за цялостния крах на съветската войска в тази война.

Армейски военачалник Дмитрий Булгаков беше освободен от поста заместник-министър на защитата и бе сменен от генерал-полковник Михаил Мизинцев.

Последният има богат опит от бойните дейности в Сирия и обсадата на Мариупол.

Някои анализатори са на мнение, че най-слабата частица в съветската войска е материално-техническото доставяне, което основава проблеми от началото на нашествието на 24 февруари.

Възможно е Русия да се готви да активизира, което може да съставлява нарушаване на Женевската спогодба за военнопленниците.

Украинските сили евентуално не престават да реализират триумфи по границата сред Харковска и Луганска област и северозападно от Лиман.

Военни представители на Киев показаха, че продължаващото украинско нахлуване в Южна Украйна понижава съветските бойни качества.

Руски източници идентифицираха три места, където украински войски са провеждали сухопътни интервенции в Херсонска област - северната част на Херсонска област, западната част на Херсонска област наоколо до река Инхулец и северозападно от град Херсон наоколо до границата сред Николаев и Херсонска област.
 Рамзан Кадиров: В Чечения няма да има готовност
Рамзан Кадиров: В Чечения няма да има готовност

Регионът бил преизпълнил своята мобилизационна квота

Руските войски организираха наземни офанзиви в региона на Бахмут, град Донецк и в западната част на Донецка област.

Руските управляващи не престават да принуждават жителите на окупираните украински територии да гласоподават на.

Припомняме, че през 2014 година след проведен тъкмо по подобен метод референдум . Преди да нахлуе в Украйна на 24 февруари съветският президент - Донецк и Луганск.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР