Местната власт се доказа като най-устойчивата, най-отговорната и най-градивната в

...
Местната власт се доказа като най-устойчивата, най-отговорната и най-градивната в
Коментари Харесай

Карадайъ в Деня на българската община: Местната власт се доказа като най-устойчива и най-градивна

Местната власт се потвърди като най-устойчивата, най-отговорната и най-градивната в България. Тя е най-близо до хората и е призвана да бъде в услуга на жителите и бизнеса. Това съобщи във фейсбук водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ във връзка Деня на българската община - 12 октомври.

 

Ето целия пост на Мустафа Карадайъ, водач на Движение за права и свободи:

 

Местната власт се потвърди като най-устойчивата, най-отговорната и най-градивната в България. Тя е най-близо до хората и е призвана да бъде в услуга на жителите и бизнеса.

 

Днес, в Деня на българската община, приветствам всички специалисти в локалната власт, които с самообладание и сърдечност вземат решение проблемите на хората и бизнеса, приготвят планове с европейско и национално финансиране, работят за привличане на нови вложители и преобразят с труда си градовете и обитаемоте места, в които живеят.

 

Движение за права и свободи изрично поддържа децентрализацията на общините и ще работи както за по-голяма автономия на локалното самоуправление, по този начин и за понижаване на неравенствата сред районите. Това ще докара до развиване и напредък на българските общини.

 

В заедност и разговор можем да сложим ново начало и да изградим съвременна и европейска среда на живот!

Честит празник!

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР