Местната структура на ГЕРБ във Враца, подкрепени от общинските си

...
Местната структура на ГЕРБ във Враца, подкрепени от общинските си
Коментари Харесай

Срамота, колеги! ГЕРБ скочи срещу фейк новина във врачанския „Конкурент“, Гошо Синдика гузно се оправдава

Местната конструкция на ГЕРБ във Враца, подкрепени от общинските си съветници, през днешния ден излязоха с остра декларация против фалшив вест на банкрутиралия ежедневник „ Конкурент “, видя организация BulNews.
В нея от партията изрично възразяват против оповестения от основния редактор Георги Александров-Гошо Синдика текст в изданието и в неговия уебсайт, в което се вършат нечистоплътни внушения за уважавания доктор Димитър Пеев. Анонимният материал е толкоз поръчков, че още на другия ден нападнатият доктор пусна свое право на отговор, посредством което отбрани положителното си име и престиж.
В днешната декларация на ГЕРБ доста ясно е посочено, че при своята работа Гошо Синдика не е спазил етичните правила на българската публицистика, като е пуснал изказвания за известния доктор, които нямат нищо общо с обективната истина.
„ Призоваваме и медиите като четвърта власт да показват обективно и аргументирано условия със сходни или други проблеми, с цел да не се накърнява личността на даден човек и група от хора и да не се стига до ненужно публично напрежение или неодобрение “.
Т.е., всичко това липсва в оповестения памфлет за доктор Пеев в "Конкурент ".
И при двете свои реакции по тази тематика Гошо Синдика гузно се оправдава, че не е желал да каже това, което е споделил.



За непросветените ще разбираем, че зад този скандал в сянка стои шефът на РЗИ-Враца Орлин Димитров. Компрометираният началник на здравната ревизия от дълго време играе комбина с Гошо Синдика, като му дава служебна информация, а в подмяна получава опция за медийни офанзиви против свои съперници. Точно по тази линия е и оповестен и този поръчков материал за доктор Пеев.
Куриозното в тази ситуация обаче е, че назначеният от Делян Пеевски за притежател на турския вестник Димитър Николов - Мито Мухъла, е измежду дейните членове на ГЕРБ в Горна Оряховица. Нещо повече! На последните парламентарни избори той беше в листата на партията с претенденти за народни представители от Великотърноско и посредством преференции съумя да стане народен представител. Очевидно Мито Мухъла не е знаел за признатата от Гошо Синдика поръчка, другояче надали би разрешил да се нападна прочут негов съпартиец. Последвалата стихия от реакции против пасквила в „ Конкурент “ демонстрира, че тя е изпълнена много неспособно и единствената изгода от нея е за поръчителя.
Иначе връзката сред действителния притежател на вестника Делян Пеевски и мюрето Димитър Николов бе забележима и с просто око и по време на предизборната акция. Хората, които са лепели плакатите на Отслабналия, са били същите, които са поставяли и тези на Мито Мухъла. Няма друго пояснение за какво рекламните материали на непримирими другояче политически съперници са един до различен и нито един от тях не е развален или погубен. Любопитното доказателство може да видите под този материал.
В разнообразни медии до момента излязоха куп изявления, които разкриха топлата връзка сред глобения по „ Магнитски “ Делян Пеевски и неговия чиновник Димитър Николов. Нито един от тези материали не беше обществено опроверган, тъй че за обществото въпросът е обяснен.
Очаква се реакцията на двамата политици по следващата изцепка на Гошо Синдика, който методично унищожава бъдещето на „ Конкурент “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР