Местната мафия покровителствала организацията на Иво Косата Български бандити са

...
Местната мафия покровителствала организацията на Иво Косата Български бандити са
Коментари Харесай

Български мутри плячкосват милиони на Бали, инвестират откраднатото в Биткойн и Етер

Местната мафия покровителствала организацията на Иво Косата

Български бандити са основните настоящи лица в незаконна скица за източване на кредитни карти в Индонезия и екзотичния остров Бали.

Това разкриват източници в родните и партньорските специфични служби.

Един от главните играчи в аферата е Ивелин Георгиев Бойков. Роденият през 1979 година мъж, прочут в ъндърграунда и с прякора Иво Косата, е истински факир в източването на дебитни и кредитни карти чрез слагане на скимиращи устройства на банкоматите.
 Властите в Индонезия даже са разлепили негови фотоси към машините за изтегляне на пари в опит да предпазят евентуалните му жертви.
В същото време интернационалните служби разполагат с информация, че геният на Ивелин (на долната фотография вляво) е видян от мафията в Индонезия, която го покровителства в подмяна на част от заграбената плячка. 

За да прикрие следите си, Ивелин Бойков осезаемо е трансформирал външността си. Спускащата се зад врата му коса в този момент е обичайно подстригана, а част от бузите му са закрити с бакенбарди. Независимо от защитните ограничения, чиновниците на службите са влезнали в следите му и скоро се чака да го арестуват.

Друг значим представител на ъндърграунда на екзотичните острови и непосредствен другар на Иво Косата е Пепи Сорбаеца (на фотографията отдолу).

Невзрачният на външен тип мургав мъж също демонстрира изумителни качества в схемите с дебитни карти. През последните години Сорбаеца дружно с пловдивския хитрец Тошко Шахъна вършеят към момента безнаказано на територията на Индонезия.

Лошата вест за Шахъна е, че е влезнал в полезрението на немската полиция поради разпространяването на дрога на нейните ареали и скоро може да се озове с стоманени гривни на ръцете.

По данни на интернационалните полицейски служби, Косата, Сорбаеца и Шахъна влагат ограбените пари в покупка на криптовалути и най-много в биткойни и етериуми. Заради войната в Украйна, цената на криптовалутата се срина, само че българските мутри се надяват, че обстановката внезапно ще се промени и противозаконните им средства ще се удвоят или утроят. Но нищо чудно напълно скоро бляновете им да бъдат посечени и да виждат синьото небе единствено, когато се разхождат в карето на пандиза.

Повод за сходно размишление ни дават дейностите на Националната организация по опиатите (BNN) на провинция Бали, която арестува Мики (на фотографията горе), дилър на опиати на метамфетамин.

35-годишният мъж се оказа в листата за търсене (DPO) на Националната полицейска централа и районната полиция на Северен Сулавеси във връзка с случая със скимиране. Според наши източници българските мутри са се познавали чудесно с Мики и нищо чудно скоро да се озоват в неговата компания в ареста.

Източник: Блиц.бг
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР