Всички останали следи стрелецът е заличил Все повече стават доказателствата,

...
Всички останали следи стрелецът е заличил Все повече стават доказателствата,
Коментари Харесай

Килърът на Нотариуса оставил отпечатъци върху кошче за боклук

Всички останали следи стрелецът е заличил

Все повече стават доказателствата, че е бил разстрелян през оградата на комплекса „ Глория палас “ в кв. „ Горна баня “. Убиецът е стъпил върху кошче за отпадък, с цел да може да се прицели в жертвата си, твърди Lupa.bg, базирайки се източници от следствието. Отпечатъци от мъжки обувки има върху кошчето, само че те не са задоволителни за откриване на самоличността на килъра. Други следи убиецът не е оставил или пък е съумял да заличи.

Според информация на Георги Георгиев от придвижване „ БОЕЦ “ стрелецът е бил част от защитата на Нотариуса. Той е бил защитаван от 8 чиновници от Специалните полицейски сили (СПС) към Министерство на вътрешните работи, част от тях някогашни чиновници, само че други не престават да са в системата. Техен директен началник им е осигурявал комфортен график за дежурства, с цел да правят спомагателната си “работа ”.

Мартин Божанов беше убит вечерта на 31 януари в региона на столичния кв. " Горна баня ". Той е бил прострелян в главата. 50 минути се е забавил сигналът за убийството му. Бил е подаден от брачната половинка му Гергана в 20, 09 часа.

„ Мъжът ми отиде да купи вечеря, само че се забави много време. Пуснах камерата и със сина ми видяхме по какъв начин лежи до колата. През тези 50 минути, в които той лежи до колата, минават съседи, минават коли и безусловно никой не подава сигнал. Това описа брачната половинка му Гергана Божанова. Според записите от камерите в комплекса, Божанов е погубен в 19 часа и 20 минути.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР