Местната администрация е обявила обществена поръчка за изграждането и ремонта

...
Местната администрация е обявила обществена поръчка за изграждането и ремонта
Коментари Харесай

2 млн. лева за нови детски, спортни и кучешки площадки в Пловдив

Местната администрация е оповестила социална поръчка за построяването и ремонта на детски, спортни и кучешки площадки в Пловдив, преадде кореспондент на Plovdiv24.bg . Поръчката е на стойност 2 млн. лв. без Данък добавена стойност, с които би трябвало да се изградят нови или главно да се обновят съществуващите площадки за игра и спорт навън в сходство с настоящата в страната нормативна уредба и обезпечаване на условия за тяхната безвредна употреба.

Изготвянето на работните капиталови планове ще става въз основата на идейните решения на изпълнителя, които същият е задължен да създаде за всеки съответен обект и да даде на възложителя за координиране и утвърждение преди сключването на договорите по рамковото съглашение.

Видът и количествата на плануваните СМР, уреди и съоръжение, препоръчани за координиране и утвърждение от изпълнителя, посредством идейните решения ще се дефинират за всеки обект поотделно въз основата на документално задание на възложителя, съобразено с плануваните средства по бюджета на община Пловдив, стадия на осъществяване на капиталовата стратегия на общината и спецификите на съответния обект. До 19 март се одобряват предложения, а ден по-късно получените такива ще бъдат отворени.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР