мести магазина си в Бургас на нова по-комуникативна локация

...
 мести магазина си в Бургас на нова по-комуникативна локация
Коментари Харесай

Мебели Виденов променя локацията си в град Бургас

" " мести магазина си в Бургас на нова по-комуникативна локация в центъра на града. На повърхност от 2400 квадратни метра, 45-ият обект от веригата ще предлага богат подбор за обзавеждане на спалня, дневна, кухня, хол и детска стая.

" Избрахме Tria Central park, тъй като точно тук ще може да разгърнем всичко, което клиентите ни заслужават. Водещи още веднъж ще са мотивацията и желанието непрекъснато да се усъвършенстваме и развиваме. Това ще направи потребителско прекарване още по-вълнуващо “, споделя мениджърският екип дни преди откриването. Те показват още, че остарелият магазин ще прекрати активност след отварянето на новия обект.

Ще се оферират подготвени интериорни решения – голям брой комбинации и хрумвания за обзавеждане на дома, многообразие от цветове, стилове и размери. Магазинът разполага с асансьор към промеждутъчен и втори етаж, както и достъп към подземния паркинг на комплекса.

Всеки ще може да се възползва от програмата за лоялни клиенти Карта " Виденов ", която дава опция за извършване на покупки на промоционални цени на над 2500 продукта.

Предвидени са доста изненади и интензивности през целия месец. Те започват още в деня на откриването - 9 април от 11:00 часа. До края на месеца клиентите и гостите на града ще могат да се включат в забавни игри с награди.

Като спомагателна изненада за бургазлии мебелната компания сложи същински мебели на барнидарин спирки, с цел да сътвори уют и улеснение за чакащите градския превоз. “Идеята на тази интензивност е да представим на хората част* от света на Мебели Виденов,  откъсвайки ги от забързаното всекидневие с мъничко домакински уют ", споделят от маркетинг отдела на компанията. 

Новият магазин на " “ се намира на ул. " Даме Груев “ №6, Tria Central park. Работното време на обекта е всеки ден от 10 до 20 ч., а в неделя – от 10 до 19 ч.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР