Меси: Бяхме уверени, че ще продължимСуперзвездата на Аржентина Лионел Меси

...
Меси: Бяхме уверени, че ще продължимСуперзвездата на Аржентина Лионел Меси
Коментари Харесай

Меси: Бяхме уверени, че ще продължим
Суперзвездата на Арженти

Меси: Бяхме уверени, че ще продължим
Суперзвездата на Аржентина Лионел Меси съобщи, че не е спирал да има вяра, че неговият отбор може да преодолее груповата фаза на Мондиала. „ Гаучосите “ си осигуриха място в топ 16 след трагична победа в последния кръг от Група D, надделявайки над Нигерия с 2:1 в директен конфликт за втората позиция в класирането.

„ Не помня да сме били в толкоз тежко състояние преди. Бяхме сложени под голямо напрежение и в този момент можем леко да си отдъхнем “, съобщи Меси след срещата. Аржентина стартира извънредно нерешително шампионата, записвайки тъждество с Исландия (1:1) и мъчителна загуба от Хърватия (0:3), които сложиха под сериозна въпросителна възможностите на южноамериканците да продължат в конкуренцията.

„ Заради неприятните резултати, които записахме, последните дни бяха много тежки, доста неща се изписаха. Но за наслада успяхме да реализираме нашата цел. Знаехме, че можем да го създадем. Не чакахме, че ще е толкоз мъчно, само че бяхме уверени, че ще продължим напред. И с помощта на Господ, успяхме “, добави още капитанът на Аржентина, който осъществя първия гол за триумфа над Нигерия. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР