Месеци преди официалния си старт, NEXT BASKET се позиционира като

...
Месеци преди официалния си старт, NEXT BASKET се позиционира като
Коментари Харесай

Иновация в действие с онлайн платформата на NEXT BASKET

Месеци преди формалния си старт, NEXT BASKET се нарежда като една от дребното онлайн платформи в международен мащаб, която може да работи с безграничен брой артикули и безграничен трафик.

Нещо повече - софтуерната архитектура за корпоративни потребности е допълнена от дълъг лист с новаторски софтуерни решения. И точно този лист я трансформира от следващия SaaS стартъп в преуспяващ план, който заслужава внимание.

Ето кои са част от нововъведенията, които сътрудниците на ще могат да употребяват, с цел да разрастнат и развият бизнеса си.
Вградена маркетингова автоматизация
Платформата разполага с 340 лични функционалности и 90 външни интеграции, измежду които някои от най-полезните маркетингови принадлежности на пазара. Освен всичко това, в софтуера на NEXT BASKET са заложени автоматизации за увеличение на продажбите, ръководството на които е извънредно налично и интуитивно.

За сътрудници без никакъв опит в онлайн търговията, екипът на платформата ще предлага цялостен набор от търговски, маркетингови и рекламни услуги, подбрани съгласно потребностите.
Вградено SEO
Оптимизацията за търсещи машини е дълготрайна тактика за генериране на видимост, трафик и поръчки от онлайн магазина. Тя съставлява опция на скъпоструващата Гугъл реклама, при която уеб сайтът печели първи позиции по избрани основни думи и осъществя продажби без разноски.

С днешна дата, качествените SEO услуги са скъпоструващо наслаждение. NEXT BASKET не автоматизира напълно процеса, само че слага съвършените основи за механически безупречен уебсайт. Това са зареждане под една секунда, автоматизирано усъвършенствани мета данни, леки изображения и непрекъснат отчет за механически неточности.
Вградени системи за ERP и складов фулфилмънт
Две от най-сериозните нововъведения в платформата са точно вградените системи за ръководство на запаси и менажиране на склад. Те разрешават бърза акомодация на всеки физически магазин като склад за издаване на онлайн поръчки, както и съвършена отчетност за наличия, продажби, доходи и облаги.

NEXT BASKET е първата платформа в света, която комбинира онлайн магазин с подготвени ERP и фулфилмънт решения. По този метод тя икономисва на бизнеса десетки хиляди левове за спомагателни разработки и интеграции.
Складиране на артикули и логистика до 28 страни
Настоящите и бъдещи сътрудници на NEXT BASKET могат да се възползват и от спомагателни услуги за депозиране на артикули и ръководство на доставки. За разлика от външните фулфилмънт услуги, този вид е бърз, сигурен и 100% синхронизиран с всички останали канали за продажба в границите на една обща система.

Доставките се осъществят до 28 европейски страни, като една от неповторимите услуги на платформата е поддържането на прът център за обслужване на клиенти на всички нужни езици.
360-градусово бизнес менажиране
Друга смела иновация в NEXT BASKET е концепцията за. При този вид за съдействие, от сътрудниците ще се изисква само да дават продуктите си в склад на платформата. Всички останали стъпки - от основаване на онлайн магазин до маркетинг, продажби и счетоводство - се правят от екипа на платформата.

По този метод всички производители, физически търговци и бизнесмени без опит онлайн могат да разчитат на професионална презентация на бизнеса си в цяла Европа… След което просто да съберат облагата!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР