Месец след трагичната смърт на журналиста Милен Цветков неговата последна

...
Месец след трагичната смърт на журналиста Милен Цветков неговата последна
Коментари Харесай

Приятелката на Милен Цветков: Да умра. Тази мисъл ме изкушава

 Месец след трагичната гибел на журналиста Милен Цветков неговата последна другарка Милена изля тъгата си с трагична обява в обществените мрежи.

Нумероложката, с която тв водещият се среща преди 2 години, откакто я кани да гостува в неговото предаване, е потънала в тъга и към момента не може да се съвземе от тежката загуба на обичания си човек. " Бяхме сключили безгласен контракт. Когато той спреше, спирах и аз. Когато ускореше ход, аз също забързвах. Когато единият от нас решеше да завие, завивахме и двамата. Подавам глава и оглеждам пътя от двете страни, само че, уви. Безсмислено е. Бяхме като двама души, водени от едно и също предпочитание, като двама човеци с един-единствен разум, като две същества с общо тяло. Изведнъж настъпи самотност, паника, тишина...

Дали не е претърпял акцидент, до момента в който разсеяно съм гледала настрана? Страхът, че се е изгубил, и паниката, че е в неволя, отстъпват пред друго възприятие. Ами в случай че е решил да продължи пътуването без мен? След известно време съзнавам, че колкото и да го очаквам, той в никакъв случай няма да се върне. Поне не на това място. Изборът е да продължа или да остана и да умра тук. Да умра. Тази мисъл ме изкушава. Вдигам очи и поглеждам пътя пред мен, само че той сякаш се е трансформирал в тресавище.

На няколко метра пред мен се простира кално мочурище. Безброй локви и глинести сектори сочат, че по-нататък пътеката става хлъзгава и рискова... Не от дъжд обаче е пропита земята. Това са сълзите на всички, минали по този път, които са оплаквали загубата. Мисля, че и моите... скоро ще оросят пътеката... “, написа във фейсбук унищожената Милена, а приятелите ѝ дават кураж и сили да продължи напред и след гибелта на Милен.

Двамата с журналиста са били щастливо влюбени от към 2 години. В деня, в който дрогираният Кристиан Николов умъртви на пътя Цветков, той е пътувал от жилището на обичаната си жена към своя, с цел да си вземе костюм. Милена научила за гибелта му от неговия преносим компютър, който стоял включен на масата в нейния дом. Няколко дни след нещастието един от околните хора на тв водещия – репортерът Даниел Петканов, разкри, че пред него Милен е споделял, че желае да има трето дете, евентуално от последната си огромна обич – нумероложката Милена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР