Месец след като каза „Да” Наталия Кобилкина заряза съпруга си,

...
Месец след като каза „Да” Наталия Кобилкина заряза съпруга си,
Коментари Харесай

В името на парите! Наталия Кобилкина заряза мъжа си

Месец откакто сподели „ Да” Наталия Кобилкина заряза брачна половинка си, с цел да натрупа пачки. Парите се оказаха по-важни от брака за сексоложката и тя хукна по семинари, написа HotArena.

Повелителката на дребните бананчета заряза младоженеца и захвърли проектите си за дълъг меден месец. По проект двамата трябваше да почиват най-малко 2 месеца, организирайки си тур из гръцките острови, само че Наталия не устоя.

Сексоложката избра да се изявява като гуру за стотици самотни дами и в продължение на седмица всеки ден трупаше съществени пачки на гърба на обезверените дами. Освен че не си дава и момент отмора, сексоложката реши да си вдигне и цената. Някои от семинарите й доближават колосални суми, само че Наталия е безапелационна, че парите си заслужават и има огромна изгода от препоръките й.

Преди месец Кобилкина се омъжи за гръцкия предприемач Такис Дретакис на остров Скиатос в компанията на родственици и другари. Плановете на двойката бяха два месеца да почива, като обикаля из гръцките острови, само че на работохоличката Наталия, тази почивка й пристигна допълнително. Тя захвърли романтиката и се върна да проповядва потребни препоръки за дребни бананчета.

Иначе брачният партньор на сексоложката също има сполучлив бизнес. Той постоянно пътува из южната ни съседка, а това не пречи на новоизпечената му брачна половинка. Според Кобилкина, това, че не са непрекъснато дружно единствено поддържа връзката им жива и пристрастеността им постоянно мощна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР