Месец след като би шута на дългогодишния си приятел, силиконката

...
Месец след като би шута на дългогодишния си приятел, силиконката
Коментари Харесай

Мис Силикон в паника: Бившият ми ще ме залее с киселина

Месец откакто би шута на дългогодишния си другар, силиконката Виктория Петрова е подложена на систематичен тормоз.

Бившият не можел да понесе обстоятелството, че този път нещата сред тях са завършили дефинитивно. В началото ММА боецът заливал Виктория със смс-и, не спирал да звъни от непознати номера, с вярата, че ще си я върне.

Когато схванал, че няма никакъв късмет, почнали заканите. „ Ще ти счупя краката, ще те залея с киселина, ще те обезобразя “, са единствено част от заканите в телефона на миската.

Моделката изживяла същински смут преди няколко дни, когато се изправил лице в лице с екс гаджето си, който я причакал пред входа. Това преляло чашата на търпението и още на идващия ден силиконовата бомба подала тъжба в полицията, написа BGLife.club.

Не е ясно каква е същинската причина за разрива в връзките сред двамата някогашни. Скоро Виктория разгласява фотография, на която се припича на морския бряг, а надписът под фотото недвусмислено удостоверява слуховете за разлъка: „ Ново начало! Заслужена отмора, надалеч от студа и старите мемоари! “.

Това пък от своя страна породи голям брой въпроси измежду почитателите на силиконката в обществените мрежи. Кой е снимал Виктория, с кого е на отмора. Дали не е предприемачът, от който Виктория направи аборт преди няколко месеца и дали той не повода за разрива в връзките ѝ с някогашния. А може да е нова звезда?
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР