Месец по-късно ще се изяви във Варна – на 20

...
Месец по-късно ще се изяви във Варна – на 20
Коментари Харесай

2017 Завърши С Кошмар. Как Можа Да Се Случи Точно Днес, Феновете Научиха, Сълзи И Гняв. Край С Лили Иванова

Месец по-късно ще се изяви във Варна – на 20 март. На 22 март ще я изявата й в Русе.

Концертите на звездата ще протичат под наслов за пълноценните мигове в музиката. Но насладата на почитателите й бързо беше помрачена. Досега цените на билетите за концертите й в провинцията вървяха сред 20 и 50, а тези в столицата сред 40 и 120 лева

Примата е вдигнала цените на билетите. За да я слушат онлайн почитателите й в провинцията ще би трябвало да платят сред 30 и 60 лева Но това явно не им се харесва и те заляха страницата й в обществената мрежа с отрицателни мнения.

Потребител на име Николай Станков, който работи като юрист, пита примата дали преди да разгласи датите за идващите си концерти, не е по-добре да честити Коледа на феновете си.

Две почитателки на Лили Иванова отвръщат на коментара му, заявявайки че казаното от него е изцяло обикновено и 27 декември е последният ден на Коледа.

Високите цени на билетите са повода за провалените концерти на певицата в Европа. Феновете й в Милано отхвърлиха да купят скъпите билети. Това стана повода за анулиране на концертите освен в Милано, само че и в Мадрид, и Берлин.

Отмяната на турнето разгневи почитателите на звездата, които са били подготвени да пропътуват хиляди километри, с цел да я гледат онлайн. След анулирането на изявите й в Европа, не закъсняха гневните мнения.

Но Лили Иванова не даде разумно пояснения за отпадането на турнето, написа Блиц.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР