Месец май е отлично време да резервирате семейна почивка за

...
Месец май е отлично време да резервирате семейна почивка за
Коментари Харесай

Несебър сред топ дестинациите за лятна ваканция с бебета и малки деца в класацията на сп. "Хелоу"

Месец май е чудесно време да резервирате фамилна отмора за лятото, а в случай че нямате свежи хрумвания, редакторите на списание " " ще ви спестят търсенето с ранглиста на 14-те най-хубави места, където да прекарате лятната почивка, в случай че имате бебета или дребни деца.

Ваканцията с бебета и дребни деца може да бъде същинско предизвикателство за почивката на родителите…

Затова в търсене на съвършения баланс сред занимания за малчуганите и най-малко стрес за възрастните от изданието вършат селекция на някои от най-хубавите дестинации за отмора с бебета и дребни деца, които всеки би трябвало да има на " радара си " през тази година, към момента мощно белязана от COVID-19 пандемията.

Изненадващо или не, черноморската перла Несебър намира място в подреждането.

" България има доста непокътнати плажове със наследник байрак, които са по едно и също време чисти и безвредни, тъй че можете да се забавлявате, играейки на плажа или плувайки в морето с дребните ", пишат от " Хелоу ".

" Несебър има за разглеждане както остарял, по този начин и нов град, с доста места за извършване на покупки и хранене денем и по здрач, преди да се оттеглите в хотела, с цел да приспите бебето ", допълват от изданието.

Вижте Tоп 14 na дестинациите за лятна почивка с бебета и дребни деца в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР