Месец декември започна с изтичане на информация“ в социалните медии

...
Месец декември започна с изтичане на информация“ в социалните медии
Коментари Харесай

Любомир Кутин: Аргументацията за съкращенията в Благоевградската камерна опера не е добра

 Снимка

Месец декември стартира с „ приключване на информация “ в обществените медии за идно закриване на Камерната опера в Благоевград.
„ Много апелирам хората, които непрестанно пускат клюки и употребяват обществените мрежи като тип медия, да не основават изкуствено напрежение, където го няма. Няма да бъде закрита камерната опера, само че би трябвало по някакъв метод да се усъвършенства нейната работа. До 5 души ще бъдат освободени. “ сподели заместник-кметът Христина Шопова пред кореспондента на БНР Кети Тренчева.

Камерна опера Благоевград няма да бъде закрита, само че са съкратенитримата солисти и сценографа. Какво ще остане след оптимизацията?!

„ В момента би трябвало да има един доста добре работещ оркестър, оркестър с който всяка една звезда, която би могла да направи концерт в Благоевград… то би бил добър и професионален. По никакъв метод не се трансформира името, просто се усъвършенства “ разгласи заместник-кметът Христина Шопова.

Чуйте в звуковия файл експертен коментар по тематиката на Любомир Кутин – учител по мениджмънт на културата в Нов български университет, НМА „ Проф.Панчо Владигеров “, Икономическия университет и Техническия университет във Варна.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР