Месец август е наситен с астрологични събития – Лунното затъмнение,

...
Месец август е наситен с астрологични събития – Лунното затъмнение,
Коментари Харесай

Внимание! Меркурий и още 4 планети стават ретроградни през август

Месец август е кондензиран с астрологични събития – Лунното затъмнение, което беше на 7-и август, следва Слънчево затъмнение на 21-и август и още 5 планети стават ретроградни до края на месеца.

Разбира се, обичаният ни Меркурий ще обърне още веднъж придвижването си на 13-и август, както и Сатурн, Уран, Нептун и Плутон.

Когато далечни планети като Уран, Нептун и Плутон станат ретроградни, те не оказват изключително влияние върху душeвността и живота на хората на Земята, защото са постепенно преносими небесни тела и тяхното въздействие се натрупва последователно, като визира най-вече нашето подсъзнание.

По-близките до Земята планети, като Меркурий и Сатурн, провокират по-чувствителни проблеми в съзнанието ни, което може да докара до разнообразни промени в нашето държание, а оттова да се случат избрани събития. Сатурн става още веднъж пряк на 26-и август и това ще бъде моментът, в който ще разберете дали сте научили уроците си по време на неговата ретроградна фаза.

Ако до този миг сте се чувствали апатични и нищо забавно не се е случило в живота ви, то внезапно ще усетите прилив на сила и нещата ще потръгнат като че ли допрени от магическа пръчка.

Прочети повече ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР